Revisionsmedarbetare


Vill du ha ett ha ett omväxlande, flexibelt och ansvarsfullt arbete?  Är du dessutom redo för en ny spännande utmaning med goda möjligheter till utveckling inom ett lokalt och växande revisionsföretag? Då ska du söka detta jobb!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du främst att arbeta med revision av små och medelstora företag där arbetet utförs i nära samarbete med våra auktoriserade revisorer. I dina arbetsuppgifter kommer även redovisnings-, boksluts- och deklarationsarbete ingå vilket skapar ett omväxlande och utvecklande arbete. Hos oss kommer du att vara en del av ett drivet och engagerat team med många etablerade kundkontakter.

Din profil
Vi söker dig som är civilekonom och har några års erfarenhet inom revision. Du är en social, positiv och driven person som gärna tar egna initiativ och som trivs att arbeta i ett stundtals högt arbetstempo. Du är noggrann och analytisk med starkt kundfokus. Som person är du ambitiös, ansvarstagande och flexibel. Du är självgående och professionell i ditt arbetssätt, men framförallt trivs du och fungerar bra som en del av ett team. För oss är det självklart att du är duktig på att kommunicera på svenska, både i tal och skrift.

För mer information
Kontakta personalansvarig Margareta Andersson på 090-18 31 21 eller margareta.andersson@revata.se. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, men absolut senast den 21 oktober. Ansökan skickas till margareta.andersson@revata.se

PLATS:
Umeå

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
21 okt 2019